Hinnasto

Tutustu hintoihimme kotisivuista, verkkokaupoista, ohjelmistoista ja muista palveluista. Tavoitteenamme on tarjota kilpailukykyisesti hinnoiteltuja paketteja ja laadukasta palvelua. Jos vakiopakettimme eivät täysin vastaa tarpeitasi, olethan yhteydessä, jotta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan ratkaisun. Meille on tärkeää, että saat parasta vastinetta rahallesi.

Klarna logo

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa palvelut Klarnan kautta osissa, jopa 24 kuukauden maksuajalla. Kaikki palvelumme laskutetaan vasta, kun ne ovat valmiit ja toimivat moitteettomasti.

Kysy tarjous!

Kotisivut

alkaen 495 €

Kotisivujen hinta riippuu monista tekijöistä. "Alkaen"-hinta kuvastaa perusmallin kotisivua, mutta kustannukset voivat nousta riippuen sivujen määrästä, erikoisominaisuuksista, graafisesta suunnittelusta tai erilaisista yksilöllisistä vaatimuksista. Vaatimpien sivustojen rakentaminen voi vaatia monimutkaisempaa koodausta tai erikoistoimintoja ja tällöin hinta voi vaihdella tarpeiden mukaan.

Katso lisää

Verkkokaupat

alkaen 2495 €

Verkkokauppojen toteutus on yleensä monimutkaisempaa kuin perinteisten kotisivujen. "Alkaen"-hinta kattaa perusverkkokaupan, mutta hinta voi nousta riippuen tuotemäärästä, maksujärjestelmistä, integraatioista ja muista erikoistoiminnoista. Jokainen verkkokauppa on yksilöllinen ja sen suunnittelu sekä toteutus riippuu pitkälti asiakkaan vaatimuksista ja toiveista.

Katso lisää

Ajanvaraus­järjestelmä

alkaen 20 € / kk

Ajanvarausjärjestelmän kuukausihinta riippuu järjestelmän monimutkaisuudesta, integraatioista sekä mm. varattavien aikojen ja tuotteiden määrästä. "Alkaen"-hinta kuvastaa perusmallia, mutta jos tarvitset lisätoimintoja, kuten tekstiviesti-muistutuksia tai integraatiota muihin järjestelmiin, kuukausihinta voi olla korkeampi.

Katso lisää

Ohjelmistokehitys

80 € / tunti

Ohjelmistokehitys on erikoisala, joka vaatii syvällistä ammattitaitoa, kokemusta ja ajantasaista osaamista teknologioista. Pienemmän yrityskoon ansiosta meillä on vähemmän kiinteitä kuluja, joka mahdollistaa kohtuullisen hintatason pitämisen. Olipa kyse pienistä muutoksista tai suurista projekteista, tarjoamme aina parasta laatua ja toimivuutta kohtuulliseen hintaan.

Katso lisää

Sisällöntuotanto

alk. 80 € / tunti

Laadukas sisältö on keskeinen osa verkkosivuston menestystä. "Alkaen"-hinta kuvastaa perussisällön tuotantoa, mutta kustannukset voivat vaihdella riippuen sisällön monimutkaisuudesta, tutkimuksesta tai erityisvaatimuksista. Olipa kyseessä blogikirjoitukset, tuotekuvaukset tai muu sisältö varmistamme, että saat houkuttelevaa ja hakukoneoptimoitua tekstiä, joka puhuttelee kohdeyleisöäsi.

Kysy tarjous

Muut työt

Kysy tarjous

Jokainen projekti on yksilöllinen ja on olemassa monia tehtäviä, jotka eivät välttämättä sovi standardiluokituksiin. Oli kyse sitten erikoisprojekteista, konsultoinnista tai muista erityispalveluista, haluamme keskustella kanssasi tarkemmin, jotta voimme ymmärtää tarpeesi ja antaa sinulle tarkan ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Kysy tarjous

Lähetä viestiä!

back to top