Kotisivut edullisesti ja laadukkaasti

Edulliset kotisivut alkaen 495 €

Kotisivut edulliseen hintaan alkaen vain 495 € + alv

  • Sulava käyttökokemus kaikilla laitteilla
  • Optimoitu näkyvyys hakukoneissa
  • Laskutus kotisivujen ollessa täysin valmiit ja toimivat kaikilla laitteilla
  • Tarjoamme osamaksuvaihtoehtoja tarvittaessa – kysy lisää!

Valmistamme korkealaatuiset kotisivut niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Peruspakettiin sisältyy yksisivuinen laadukas kokonaisuus hintaan 495 € + alv 24%. Jos toiveenasi on laajempi kotisivusto tai tarvitset esimerkiksi ajanvarausjärjestelmän tai verkkokaupan, keskustellaan kustannuksista erikseen.

Laskutus tapahtuu vasta, kun kotisivut ovat täysin valmiit ja ne toimivat moitteettomasti puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Valmiiden kotisivujen myötä saat käyttöösi oman päivitystyökalun, joka mahdollistaa helpon päivityksen ja ylläpidon.

Tarjomme lisäksi kotisivujen muokkauspalveluita sekä muita asiantuntijapalveluita kuten sisällöntuotantoa. Olemme ammattilaisia alalla yli 10 vuoden kokemuksella ja valitsemme parhaat teknologiat, elementit ja toiminnallisuudet, jotta kotisivusi erottuvat edukseen kilpailijoista.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi tai jätä nimesi ja puhelinnumerosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen, niin toteutetaan juuri sinulle sopivat kotisivut! Voit myös lukea kotisivupalveluistamme ja -hinnastosta tarkemmin täältä. Päätoimipaikkamme sijainti on Turku, mutta teemme etäpalveluna töitä koko Suomen alueelle.

⭐⭐⭐⭐⭐

Yhteistyö kanssanne on vaivatonta. Yrittäjänä pääsin helpolla, kun valitsin sivujen osalta avaimet käteen toimituksen, eikä minun tarvinnut itse nähdä vaivaa juuri ollenkaan 💪

Ohjelmistoratkaisuiden osalta ymmärsitte tarpeeni ja toitte esiin erinomaisia ideoita, jotka helpottavat työntekijöidemme arkea!

Seuraavia sivuja ja ohjelmistoja odotellessa!

Rasmus Niittyvaara
Ravintola-yrittäjä, Ravintola 3. linja

⭐⭐⭐⭐⭐

Olimme etsineet pitkään luotettavaa yhteistyökumppania verkkokauppamme kehittämiseen. Päätimme lähteä Sivulle.comin matkaan!

Nyt käytössämme on nykyaikainen verkkokauppa, josta olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailta ja myös kaupan myynti on kasvanut!

Jatketaan kehitystä!

Hannu Kuusijärvi
Verkkokauppa-yrittäjä, Korpieukko

⭐⭐⭐⭐⭐

Yhteistyö kanssanne on ollut oikein mutkatonta. Vastaatte viesteihin nopeasti, jopa niin nopeasti, että itseä välillä hävetti, kun ei ehtinyt teille yhtä vikkelään vastaamaan 😁

Osasitte hyvin kuunnella toiveet sekä visiot, ja torpata huonot ideat. 😁 Teiltä sai myös hyviä vinkkejä ja neuvoja mm. nettinäkyvyyteen. Luotettava ja ammattitaitoinen kuva on jäänyt asioinnista kanssanne. Hinnoittelunnekin on yksinyrittäjän budjettiin sopiva ja rahoille on ehdottomasti saanut vastetta ja paljon palvelua!
Kiitos erinomaisista sivuista!

Mia Saari
Yrittäjä, OMTfysioMia

⭐⭐⭐⭐⭐

Olipa kyse kotisivuista, ajanvarausjärjestelmästä tai monimutkaisemmista ohjelmistotarpeista, Sivulle.com on aina ollut valmiina innovoimaan ja löytämään parhaat ratkaisut yrityksemme tarpeisiin.

Kai Oksanen
Kauppias, Neste Vesilaitoksentie

⭐⭐⭐⭐⭐

Itkuhan siinä tuli!😭

Siis ONNESTA, kun sain kurkata ensimmäistä kertaa ihkaomia sivujani, jotka Sivulle.com -tiimi mulle toteutti.

Koko prosessi eteni ajatuksia pallotellen ja ideoita yhdistellen. En tiennyt aluksi yhtään, mitä edes halusin. Homma vaan eteni jouhevasti ja sivuista tuli niin omannäköiset! 🫶🏻

Olen saanut jo ensimmäiset myyntini uusien sivujeni kautta, joten olen enemmän kuin tyytyväinen.💛

Heta Loponen
Yrittäjä, Hetaloponen.fi

Ota meihin yhteyttä ja kerro ajatuksistasi:
Yhteystiedot
Tai jätä nimi sekä puhelinnumero, niin olemme yhteyksissä:

Referenssit

Katso työnäytteitä, joita olemme tehneet

Onko projekti mielessä? Ota yhteyttä

back to top