Di­gi­taa­li­sen lii­ke­toi­min­nan kump­pa­ni

Ohjelmistokehitys

Ohjelmisto­kehityksen palvelut

Olemme erityisesti erikoistuneet web-ohjelmistokehitykseen ja tarjoamme laajan valikoiman palveluita frontend- ja backend-työskentelystä tietokanta-asiantuntemukseen ja API-integraatioihin. Käytämme nykyaikaisia kehitystekniikoita ja -standardeja ja luomme responsiivisia sekä käyttäjäystävällisiä sovelluksia, jotka palvelevat sekä pieniä että suuria yrityksiä.

Aikaisempaan osaamiseemme kuuluu laaja kirjo monipuolisia projekteja. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet esimerkiksi räätälöityjä extranet-ratkaisuja, mukauttaneet Woocommerce-verkkokauppoja vastaamaan uniikkeja liiketoimintavaatimuksia ja luoneet omia verkkokauppa-ratkaisuja. Lisäksi olemme innovoineet ja kehittäneet asiakaskohtaisia muokkaustyökaluja sekä web-analytiikkatyökaluja.

Toimintatapamme perustuu yhteistyöhön ja asiakaslähtöisyyteen. Haluamme aina ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja kehittää heille sopivia ratkaisuja. Tarjoamme lisäksi jatkuvaa tukea ja ylläpitoa projektiemme jälkeen ja tarpeen tullen teemme myös jatkokehitystä. Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi löytämään juuri oikeat ohjelmistoratkaisut!

Ota yhteyttä!

Ohjelmistokehittajat illustraatio

Haluatko vinkkejä verkkonävyyteesi? Jätä yhteystiedot:

Referenssit

Katso työnäytteitä, joita olemme tehneet

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa tutustumistapaaminen:
Varaa

Lähetä viestiä!

back to top