Referenssi Aavasaksan Rinteet verkkokauppa

Esittelyssä verkkokauppa Aavasaksan Rinteille

Káfet Aavasaksanrinteiden toimelias yrittäjä Jukka lähestyi meitä, sillä laskettelukausi -23-24 lähestyi kovaa vauhtia. Kokenut ravintoloitsija pyörittää ensimmäistä kauttaan Ylitorniolla sijaitsevan Aavasaksan laskettelukeskuksen kahvilaa ja vastaa kahvilatoiminnan ohessa laskettelulippujen myynnistä.

Kokenut yrittäjä halusi välttää mahdolliset kassalle syntyvät lipunmyynnistä aiheutuvat pullonkaulat ja samalla parantaa asiakaspalvelun laatua. Tästä syystä verkkokauppa olisi välttämätön ratkaisu.

Entinen IT-alan asiantuntija halusi jakaa vastuuta, jonka tiimoilta sovimme, että hän toteuttaa kotisivut itse uudelle toimipisteelleen ja Sivulle.com toteuttaa lipunmyynnille verkkokaupan.

Aavasaksanrinteillä ei ole käytössä keycard-järjestelmää, joten verkkokaupan tulisi tarjota samalla ratkaisu myös lippujen tarkastukseen. Nopeasti päädyimme ratkaisuun, jossa maksun jälkeen asiakas saa QR-koodilla varustetun hissilipun sähköpostiinsa. Näin toimien asiakas voi potkaista sukset jalkaansa jo autosta noustessaan ja lähteä suoraan mäkeen ilman jonottamista. Kauppaan tuotiin myös tulevaisuutta ajatellen tuki lisämyyntituotteille, kuten lahjakorteille ja ruokapasseille.

Kaksi päivää rinteiden avaamisen jälkeen verkkokauppaostoksia oli kertynyt yli 200 kappaletta. Laskettelijat ottivat siis uudistuneen ominaisuuden mieluusti vastaan ja turhat jonottamiset vältettiin.

Pagespeed-huipputulos Aavasaksan Rinteet verkkokauppa

Verkkokauppojen pagespeed-testit jäävät usein kehnoiksi sivustojen raskaan toteutuksen takia. Kuitenkin Sivulle.comin tapaan tämäkin sivusto saa huipputulokset nopeudessa ja optimoinneissa.

Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus Aavasaksan Rinteet verkkokauppa
Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus Aavasaksan Rinteet verkkokauppa

Tutustu Sivulle.comin verkkokauppapalveluihin:
nuoli oikeaVerkkokaupat
Tutustu kauppa.aavasaksanrinteet.fi-sivustoon:
KauppaanNuoli oikealle

Lähetä viestiä!

back to top