Referenssi Idixa

Idixa:
Modernit, responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut WordPress-alustalla, jossa mahdollisuus lisätä tuotekatalogeja ja kampanjoita

Idixan verkkosivustouudistusprojektissa keskityimme luomaan modernin, responsiivisen ja hakukoneystävällisen sivuston WordPress-alustalla. Uudistuksen myötä Idixan yrittäjä voi helposti lisätä ja päivittää tuotekatalogejaan sekä jakaa ajankohtaisia kampanjoitaan, helpottaen näin viestintäänsä asiakkaiden kanssa. Lisäksi sivuston hakukoneoptimointi on tehokasta, ja Idixa saavuttaa säännöllisesti kärkisijoja esimerkiksi Googlen hakutuloksissa hakusanalla "liikelahjat Turku".

Responsiivinen suunnittelu on keskeinen osa uudistettua sivustoa. Tämä tarkoittaa, että sivusto mukautuu automaattisesti eri päätelaitteille, kuten älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Tämä varmistaa, että sivusto tarjoaa moitteettoman käyttökokemuksen laitteesta riippumatta.

Kehitystyössä hyödynsimme WordPressin ominaisuuksia ja mahdollistimme tuotekatalogien ja kampanjoiden helpon lisäämisen ja hallinnoinnin. Tämä auttaa Idixaa pitämään sivustonsa ajan tasalla ja vastaamaan nopeasti markkinoiden muutoksiin.

Tämä projekti oli mielenkiintoinen ja antoisa, ja olemme ylpeitä siitä, että saimme olla mukana luomassa räätälöityä digitaalista ratkaisua Idixalle. Seuraamme jatkuvasti uusimpia trendejä ja teknologioita, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset digitaaliset ratkaisut.

Asiakastyö kotisivut idixa.fi

Lähetä viestiä!

back to top