Referenssi JY Ylityö

Moderni Verkkosivusto JY- Ylityölle

Rakennusalan moniosaaja Juha Yliniemi on toiminut vuosia aliurakoitsijana talopaketteja toimittavalle yritykselle. Kokenut yrittäjä halusi varautua ennakkoon mahdolliseen työllisyystilanteen heikkenemiseen, mikäli laskeva talous hyydyttäisi uusien talopakettien myynnin.

Juha otti yhteyttä meihin, sillä hän oli kuullut Sivulle.comin laadukkaista toteutuksista tuttavaltaan. Päätimme tarttua haasteeseen ja lupasimme Juhalle tuloksia rakennusalan kovasta kilpailusta huolimatta.

Kilpailija- ja avainsana-analyysin jälkeen kerroimme, että hyvää orgaanista sijoitusta suuren kilpailun omaavilla hakusanoilla on haastavaa saada tilanteessa, jossa kiireinen yrittäjä ei itse ehdi noudattamaan strategiaamme luonnollisten hakutulosten parantamiseen. Laadukkaan avainsana-analyysin tuloksena oikotie onneen kuitenkin löytyi ja esittelimme ideamme Juhalle.

Valttikortiksi valitsimme timpuri Turku hakusanan.

Reilu kuukausi sivun julkaisun jälkeen valinta osoittautui oikeaksi. Tarjouspyyntöjä alkoi tulla taloyhtiöiltä isommista kokonaisuuksista koskien kylpyhuoneremontteja sekä pienemmistä projekteista omakotitaloasujilta. 

Myös Googlen Pagespeed-testi on yksi todiste tehokkaasta ja nopeasta sivustosta sekä mobiilissa että tietokoneella.

Pagespeed-huipputulos JY Ylityö

Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus JY Ylityö
Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus JY Ylityö

Lähetä viestiä!

back to top