Referenssi Kalvotalo

Kalvotalo:
Räätälöity WooCommerce-verkkokauppa sekä asiakaskokemuksen parantamiseen keskittyvät digitaaliset ratkaisut

Olemme työskennelleet yhteistyössä Kalvotalon kanssa, johtavan aurinkosuoja-, näkösuoja- ja turvakalvojen toimittajan kanssa, ja nyt esittelemme tämän yhteistyön tuloksen: räätälöidyn WooCommerce-verkkokaupan. Tämä projekti on kohdennettu Kalvotalon tavoitteisiin ja se ei ainoastaan vastaa heidän liiketoimintansa tarpeisiin, vaan myös parantaa asiakaskokemusta ja tehostaa liiketoimintaa.

Olemme kehittäneet Kalvotalon uuden verkkokaupan, joka on nyt responsiivinen ja hakukoneoptimoitu. Verkkokaupan suunnittelussa on keskitytty käyttäjäkokemukseen, jotta kauppa mukautuu eri päätelaitteisiin ja on helposti löydettävissä hakukoneista.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tuotevalikoiman monipuolisuuden ja hinnoittelun toiminnallisuuksiin. Verkkokaupassa on sekä perustuotteita että pinta-alapohjaisesti hinnoiteltuja tuotteita, jotka mahdollistavat asiakkaiden tarpeiden mukaiset tilaukset.

Verkkokauppa sisältää nykyaikaisia ominaisuuksia, kuten lisämyyntituotteita, automaattiviestit hylätyistä ostoskoreista ja 30 päivän tyytyväisyyskyselyt. Nämä toiminnot auttavat kasvattamaan myyntiä ja parantamaan asiakaskokemusta.

Yhteistyö Kalvotalon kanssa on ollut arvokasta, ja olemme ylpeitä voidessamme tukea heitä tarjoamalla räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja auttavat saavuttamaan tavoitteita. Verkkokaupan kasvu lanseerauksen jälkeen osoittaa, että tarjoamamme ratkaisut ovat toimivia ja tehokkaita.

Asiakastyö verkkokauppa Kalvotalo

Lähetä viestiä!

back to top