Referenssi Kolmas Linja Catering

Kolmas Linja Catering:
Uudet, modernit kotisivut sekä innovatiivinen buffetkone

Esittelemme yhtenä tuoreimmista projekteistamme Kolmas Linja Cateringin uudistetut kotisivut ja innovatiivisen buffetkoneen, jotka olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yhteistyössä yrityksen kanssa.

Kolmas Linja Catering on pitopalveluyritys Turussa, tunnettu laadusta, luotettavuudesta ja kyvystään pysyä ajan hermolla. He tarjoavat laajan valikoiman catering-palveluita, sisältäen tarjoilijat, astiat, pöytäliinat ja kattauksen, jotta jokaisen juhlan tai tilaisuuden tarjoilut ovat yksilölliset ja mieleenpainuvat.

Uudistetut kotisivut ovat responsiiviset ja hakukoneoptimoidut, mikä parantaa yrityksen näkyvyyttä ja asiakaskokemusta eri päätelaitteilla. Uudistettujen kotisivujen keskiössä on innovatiivinen buffetkone, joka on suunniteltu asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeisiin. Se tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä catering-kokonaisuuksia vaivattomasti.

Buffetkoneen avulla asiakkaat voivat valita juhliinsa menun lisäksi tarjoilijat, astiat, pöytäliinat ja kuljetuksen. Tämä mahdollistaa tarkan tarjouksen tekemisen nopeasti asiakkaille, kun he ovat valinneet mieluisat vaihtoehdot. Prosessi helpottaa sekä asiakkaiden, että työntekijöiden taakkaa tarjouksien tekemisessä.

Yhteistyömme Kolmas Linja Cateringin kanssa on ollut arvokasta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme voineet tarjota heille räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja auttavat palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Kumppanuutemme Ravintola Kolmannen linjan kanssa jatkuu tulevien kotisivuprojektien ja digitaalisten innovaatioiden myötä, joiden avulla pyrimme helpottamaan työntekijöiden päivittäistä työskentelyä ja parantamaan palvelun laatua.

Asiakastyö kotisivut kolmaslinjacatering Asiakastyö kolmaslinjacatering buffetkone

Lähetä viestiä!

back to top