Referenssi Korpieukko

Korpieukko.fi:
Räätälöity WooCommerce-verkkokauppa sekä tuote- ja kategoriaparannukset

Korpieukko.fi on Suomalainen verkkokauppayritys, joka on erikoistunut metsästykseen, koiriin, kalastukseen, retkeilyyn ja ulkoiluun liittyviin tuotteisiin. Olemme uudistaneet Korpieukon vanhan, hankalan ja hitaan verkkokaupan, joka ei aiemmin toiminut mobiililaitteilla optimaalisesti.

Korpieukon uusi WooCommerce-verkkokauppa on nyt responsiivinen ja hakukoneoptimoitu. Verkkokaupan suunnittelussa on keskitytty parantamaan käyttäjäkokemusta, jotta se mukautuu kaikkiin päätelaitteisiin ja on helposti löydettävissä hakukoneista. Erityisesti tuote- ja kategoriajärjestelyjen avulla asiakkaat voivat nyt löytää tuotteet helpommin ja loogisemmin.

Olemme tehneet myös kohdennettuja toimenpiteitä tuotevalikoiman monipuolisuuden ja selkeyden parantamiseksi. Korpieukon laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy mm. DrJohn-, Valio, Booster ja ProBooster -koiranruokamerkit, Trackerin ja Ultracomin tutkapanokset, erilaiset vieheet ja koukut kalastukseen sekä mukavat ja kestävät retkeilyvarusteet ja ulkoiluasusteet.

Verkkokaupan kasvu lanseerauksen jälkeen osoittaa, että tarjoamamme ratkaisut ovat olleet tehokkaita. Yhteistyömme jatkuu Korpieukon kanssa ja odotamme innolla tulevia kehitysprojekteja!

Asiakastyö verkkokauppa Korpieukko

Lähetä viestiä!

back to top