Referenssi Menobil

Menobil:
Modernit, responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut sekä rajapinnan integrointi Nettiautoon

Menobilin verkkosivujen uudistusprojektissa keskityimme tarjoamaan nykyaikaisen, responsiivisen ja hakukoneystävällisen käyttökokemuksen. Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa sitä, että sivusto mukautuu automaattisesti eri päätelaitteille, kuten älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Tämä tarkoittaa, että sivusto toimii moitteettomasti laitteesta riippumatta. Hakukoneystävällisyys parantaa Menobilin verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Googlessa, mikä auttaa houkuttelemaan uusia asiakkaita. Verkkosivujen uudistaminen on jatkuvaa työtä, ja olemme vuosien aikana tehneet useita parannuksia ja uudistuksia asiakkaan toiveiden ja omien suositustemme mukaisesti.

Yksi projektin keskeisistä ominaisuuksista oli Menobilin verkkosivujen ja Nettiauto-sivuston välisen yhteyden luominen. Tämä tarkoittaa, että kun Menobil lisää tai päivittää autoja Nettiautossa, ne päivittyvät automaattisesti myös Menobilin verkkosivuille. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, koska autoliikkeen ei tarvitse enää päivittää autoja kahteen paikkaan. Se myös parantaa asiakaskokemusta, sillä asiakkaat näkevät aina ajantasaiset tiedot myynnissä olevista autoista Menobilin sivuilla.

Lisäsimme sivustolle myös rahoituslaskurin, joka auttaa asiakkaita laskemaan itselleen sopivan rahoitusvaihtoehdon auton hankintaa varten. Tämä tekee auton ostamisesta ja rahoittamisesta suunnittelusta helpompaa.

Menobilin kanssa tehty yhteistyö on ollut erittäin arvokasta, ja jatkamme heidän tukemistaan tulevissa digitaalisissa projekteissa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat Menobilin liiketoimintaa ja auttavat heitä palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.

Asiakastyö kotisivut menobil Asiakastyö menobil rahoituslaskuri

Lähetä viestiä!

back to top