Referenssi Neste Vesilaitoksentie

Neste Vesilaitoksentie:
Uudistetut kotisivut, ajanvaraus­järjestelmä ja Extranet työntekijöille

Esittelemme referenssityönämme Nesteen huoltoaseman kanssa toteutetun digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden projektin. Tämä projekti on kohdennettu yksittäiseen Neste-huoltoasemaan, osaan tunnettua suomalaista yritystä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita polttoaineista kemianteollisuuden tuotteisiin ja uusiutuviin ratkaisuihin. Räätälöityjen digitaalisten ratkaisujen avulla olemme parantaneet asiakaskokemusta ja tehostaneet sisäistä viestintää kyseisellä Neste-asemalla.

Olemme uudistaneet Raisiossa sijaitsevan Neste Vesilaitoksentien verkkosivuston, joka on nyt responsiivinen ja hakukoneoptimoitu. Tämä takaa sivuston mukautuvuuden eri päätelaitteisiin ja helpottaa sen löydettävyyttä hakukoneista, kuten Google, parantaen yrityksen näkyvyyttä ja houkutellen uusia asiakkaita.

Olemme lisäksi integroineet ajanvarausjärjestelmän sivustoon mahdollistaen asiakkaiden peräkärryvaraukset 24/7. Tämä joustava ja käyttäjäystävällinen ratkaisu tekee varauksen tekemisen helpoksi ja vaivattomaksi sekä kassatyöntekijät voivat seurata ja hallita ajanvarauksia reaaliaikaisesti.

Työntekijöille olemme lisäksi kehittäneet Extranet-palvelun, joka on keskitetty alusta tiedotteiden, kampanjoiden, työtehtävien, kalenterimerkintöjen sekä muiden tarpeellisten dokumenttien ja ohjeiden jakamiseen. Tämä ratkaisu parantaa sisäistä viestintää ja tehostaa yhteistyötä auttaen työntekijöitä pysymään ajan tasalla ja suunnittelemaan työtehtäviään tehokkaammin.

Neste Vesilaitoksentien kanssa tehty yhteistyö on ollut arvokasta, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota heille kohdennettuja digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja auttavat saavuttamaan tavoitteita.

Asiakastyö kotisivut Neste Vesilaitoksentie

Lähetä viestiä!

back to top