referenssit-ja-tyonaytteet-rengas-ja-huolto

Referenssi Rengas ja Huolto - H. Kelkka

Esittelyssä Uudistunut Verkkosivusto: Rengas ja Huolto - H. Kelkka Oy

Uudistimme Marttilan Ollilassa sijaitsevan Rengas ja Huolto – Tmi H. Kelkan:n verkkosivuston. Sivusto on saanut osakseen paljon positiivista huomiota muilta autoilualan yrittäjiltä sekä palveluita käyttäviltä kuluttajilta.

Lähestyimme Rengas ja Huoltoa, sillä vanhat kotisivut eivät sisällöllisesti ja ulkoasullisesti vastanneet nykyajan vaatimuksia. Lisäksi autokorjaamo toimii pienellä paikkakunnalla ja luonnollista hakukonenäkyvyyttä oli mielestämme viisasta laajentaa myös lähikuntiin, jotta potentiaalinen asiakaskunta voisi löytää autokorjaamon palvelut. Ensimmäisessä tapaamisessa kävi ilmi, että yritys toteutti parasta-aikaa maksullista Googlemainontaa lähikuntiin, joten lähestymisemme otettiin avoimin mielin vastaan.

Kustannukset edeltävän sivuston ja Googlemainonnan ylläpidon osalta olivat niin korkeat, että pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, mitä meidän tulisi tehdä. Uusi kotisivu toteutettiin avaimet käteen periaatteella. Sivulle.com suunnitteli ulkoasun ja toteutti hakukoneystävällisen tekstisisällön.

Reilu kuukausi uudistetun kotisivun julkaisun jälkeen, alkoi sivusto löytyä öljynvaihto hakusanalla useammalta paikkakunnalta Googlen hakutulosten ensimmäiseltä ja toiselta sijalta. Ylläpitomme ansiosta sivuston hakukonenäkyvyyden kehitystä muilla hakusanoilla seurataan kuukausittain ja tarvittavia optimointitoimia tehdään säännöllisesti, jotta luvattu orgaaninen näkyvyys saavutetaan. Lisäksi ohjeistamme aina asiakasta, kuinka hän pystyy itsenäisillä toimilla kasvattamaan sivustonsa volyymiä ja sitä kautta nopeuttamaan orgaanisten tulosten saavuttamista.

Pagespeed-huipputulos Rengas ja Huolto - H. Kelkka

Uudistetun verkkosivuston myötä Rengas ja Huolto – Tmi H. Kelkka on jo nyt vahvistanut asemaansa toimialueellaan. Sivuston nopeus, suorituskyky ja erityisesti hakukoneoptimointi (SEO) takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden ja siten myös asiakasvirran lisääntymisen. Google WebSpeed -analyysi puhukoon puolestaan.

Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus Rengas ja Huolto - H. Kelkka
Asiakastyö kotisivut kuvakaappaus Rengas ja Huolto - H. Kelkka

Lähetä viestiä!

back to top