Referenssi Suorax

Suorax:
Modernit ja hakukoneoptimoidut kotisivut

Teimme yhteistyötä Suoraxin kanssa kehittääksemme heille nykyaikaiset ja hakukoneille optimoidut kotisivut. Suorax on erikoistunut autojen lommon oikaisuun ja pesupalveluihin. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Suorax on kehittynyt automaalaamosta Raisiossa sijaitsevaksi erikoistuneeksi palveluyritykseksi, jolla on myös toimipiste Raumalla. Heidän lommonoikaisupalvelunsa, joka perustuu PDR-tekniikkaan, sekä laaja valikoima autojen ja muiden kulkuneuvojen puhdistuspalveluita tekevät heistä alansa edelläkävijöitä.

Uusi sivusto heijastaa Suoraxin ammattitaitoa ja tarjoaa käyttäjille selkeät ja informatiiviset osiot. Sivuston kuvagalleria, sekä palvelut-osiot lommonoikaisulle ja pesupalveluille tuovat esiin yrityksen laajan palvelutarjonnan.

Lisäksi SEO-optimointimme vaikuttavuus näkyy konkreettisesti Google-hauissa: "lommonoikaisu Raisio" tuottaa Suoraxin tulosten ensimmäiseksi.

Kotisivuprojektimme Suoraxin kanssa oli osa heidän digitaalisen näkyvyytensä laajentamista ja optimointia. Yhteistyö yrityksen kanssa jatkuu edelleen!

Asiakastyö kotisivut Suorax

Lähetä viestiä!

back to top