Referenssi Tototec

Tototec-sivuston uudistus ja päivitys

Olemme vuosien varrella tehneet yhteistyötä Tototecin kanssa, minkä aikana olemme päivittäneet ja uudistaneet heidän WordPress-sivustoaan tehden siitä modernin, hakukoneoptimoidun ja asiakaslähtöisen.

Tototec on tunnettu paikallisesti asiakaslähtöisestä ja luotettavasta palvelustaan, ja heidän ennakkoluulottomalla asenteellaan on selkeä rooli yrityksen menestyksessä. Sivustouudistuksessa keskityimme tuomaan näitä elementtejä esille, samalla kun varmistimme, että käyttäjät saavat helposti ja nopeasti tarvitsemansa tiedon Tototecin monipuolisista palveluista. Olipa kyse autoteipeistä, veneiden suojakalvoista tai mainosmateriaaleista, sivuston kävijöillä on nyt mahdollisuus löytää tarvitsemansa informaatio tehokkaasti.

Työn alla on myös Tototecin WooCommerce-verkkokauppa, joka on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille helppo ja sujuva tapa tilata ja ostaa yrityksen tuotteita ja palveluita. Koska yrittäjä itse on aktiivisesti mukana verkkokaupan kehitystyössä ja hänen aikataulunsa on tiivis, projekti etenee askel askeleelta ja edistymme aina kun on mahdollista.

Työmme Tototecin kanssa on ollut erittäin palkitsevaa, ja olemme ylpeitä siitä, että pystymme tukemaan paikallista yritystä sen digitaalisessa kasvussa ja kehityksessä.

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa tototec.fi

Asiakastyö kotisivut ja verkkokauppa Wordpress ja Woocommerce Tototec

Lähetä viestiä!

back to top