Referenssit - kotisivut, verkkokaupat ja muut ohjelmistoratkaisut

Yli vuosikymmenen kokemus digitaalisten ratkaisujen parissa

Lue arvosteluja ja selaa referenssejä

Meillä on yli 10 vuoden kokemus digitaalisten ratkaisujen tarjoamisesta, mukaan lukien kotisivut, verkkokaupat, kustomoidut sovellukset ja rajapintasovellukset. Tarjoamme innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka tukevat yrityksesi kasvua ja tavoitteiden saavuttamista.

Ylpeytemme on luottamus, jonka asiakkaamme meille antavat ja lukuisat menestyksekkäät projektimme ovat todiste tästä.

Asiakasarviot

Asiakkaidemme mielipiteet ovat meille tärkeitä, lue mitä he sanovat!

 • Kehu
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Olimme etsineet pitkään luotettavaa yhteistyökumppania verkkokauppamme kehittämiseen. Päätimme lähteä Sivulle.comin matkaan!

  Nyt käytössämme on nykyaikainen verkkokauppa, josta olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailta ja myös kaupan myynti on kasvanut!

  Jatketaan kehitystä!

  Hannu Kuusijärvi
  Verkkokauppa-yrittäjä, Korpieukko
 • Kehu
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Yhteistyö kanssanne on ollut oikein mutkatonta. Vastaatte viesteihin nopeasti, jopa niin nopeasti, että itseä välillä hävetti, kun ei ehtinyt teille yhtä vikkelään vastaamaan 😁

  Osasitte hyvin kuunnella toiveet sekä visiot, ja torpata huonot ideat. 😁 Teiltä sai myös hyviä vinkkejä ja neuvoja mm. nettinäkyvyyteen. Luotettava ja ammattitaitoinen kuva on jäänyt asioinnista kanssanne. Hinnoittelunnekin on yksinyrittäjän budjettiin sopiva ja rahoille on ehdottomasti saanut vastetta ja paljon palvelua!
  Kiitos erinomaisista sivuista!

  Mia Saari
  Yrittäjä, OMTfysioMia
 • Kehu
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Yhteistyö kanssanne on vaivatonta. Yrittäjänä pääsin helpolla, kun valitsin sivujen osalta avaimet käteen toimituksen, eikä minun tarvinnut itse nähdä vaivaa juuri ollenkaan 💪

  Ohjelmistoratkaisuiden osalta ymmärsitte tarpeeni ja toitte esiin erinomaisia ideoita, jotka helpottavat työntekijöidemme arkea!

  Seuraavia sivuja ja ohjelmistoja odotellessa!

  Rasmus Niittyvaara
  Ravintola-yrittäjä, Ravintola 3. linja
 • Kehu
  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Olipa kyse kotisivuista, ajanvarausjärjestelmästä tai monimutkaisemmista ohjelmistotarpeista, Sivulle.com on aina ollut valmiina innovoimaan ja löytämään parhaat ratkaisut yrityksemme tarpeisiin.

  Kai Oksanen
  Kauppias, Neste Vesilaitoksentie

Referenssit

Katso työnäytteitä, joita olemme tehneet

Onko projekti mielessä? Ota yhteyttä

Tutustu viimeisimpiin Instagram-julkaisuihimme

Lähetä viestiä!

back to top