Referenssi Neste Vesilaitoksentie

Neste Vesilaitoksentie:
Uudistetut kotisivut, ajanvaraus­järjestelmä ja Extranet työntekijöille

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä yhtenä referenssityönämme Nesteen huoltoaseman kanssa tehdyn projektin, joka kattaa monipuolisia digitaalisia ratkaisuja ja palveluita. Tämä Neste-huoltoasema on osa tunnettua suomalaista yritystä, joka tarjoaa laadukkaita polttoaineita, kemianteollisuuden tuotteita ja uusiutuvia ratkaisuja. Yksittäisen huoltoaseman tarpeisiin räätälöidyn kokonaisuuden avulla olemme auttaneet parantamaan asiakaskokemusta ja tehostamaan sisäistä viestintää kyseisellä Neste-asemalla.

Uudistimme Neste Vesilaitoksentien kotisivut, jotka ovat nyt responsiiviset ja hakukoneoptimoidut. Tämä tarkoittaa, että sivusto mukautuu automaattisesti eri päätelaitteille, kuten älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille, tarjoten käyttäjille helpon ja saumattoman kokemuksen. Lisäksi hakukoneoptimoinnin ansiosta Nesteen verkkosivusto on helpommin löydettävissä hakukoneiden, kuten Googlen, kautta, mikä parantaa yrityksen näkyvyyttä ja houkuttelee uusia asiakkaita.

Asensimme myös ajanvarausjärjestelmän sivustolle, joka mahdollistaa asiakkaiden peräkärryvaraukset 24/7. Tämä joustava ja käyttäjäystävällinen ratkaisu säästää asiakkaiden aikaa ja vaivaa, sillä he voivat tehdä varauksen helposti milloin tahansa. Ajanvarausjärjestelmä on myös koko ajan kassatyöntekijöiden nähtävillä, jolloin he voivat seurata ja hallita varauksia reaaliajassa.

Lisäksi rakensimme työntekijöille Extranet-palvelun, joka on keskitetty alusta tärkeiden tiedotteiden, kampanjoiden, työtehtävien, kalenterimerkintöjen sekä tarpeellisten dokumenttien ja ohjeiden jakamiseen. Tämä parantaa sisäistä viestintää ja yhteistyötä, auttaen työntekijöitä pysymään ajan tasalla ja organisoimaan työtään tehokkaammin.

Yhteistyö Neste Vesilaitoksentien kanssa on ollut erittäin antoisaa ja olemme iloisia voidessamme tarjota heille räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja, jotka tukevat heidän liiketoimintaansa ja auttavat saavuttamaan tavoitteita.

Asiakastyö kotisivut Neste Vesilaitoksentie
Ota yhteyttä kotisivujen teosta

Lähetä viestiä!

back to top