Jätä yhteystietosi alle ja sovitaan ilmainen konsultaatio

Me tarkistamme onko sinulla hyvät kotisivut

Tarkastettavat kohteet

Jokainen verkkosivu on ainutlaatuinen, mutta tietyt perusperiaatteet ovat yhteisiä kaikille menestyville sivustoille. Kun annat meidän tehdä kotisivujesi arvioinnin teemme perusteellisen analysoinnin sivustostasi. Keskitymme useisiin kriittisiin tekijöihin, jotka vaikuttavat sivustosi yleiseen suorituskykyyn ja käyttäjäkokemukseen. Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä voit odottaa meidän tarkastelevan:

  • Tekninen optimointi: Varmistamme, että kotisivusi on teknisesti moitteeton ja toimii kaikilla alustoilla ja laitteilla

    Ensimmäisen testin voit tehdä myös itse tällä Googlen tarjoamalla työkalulla: pagespeed.web.dev. Mikäli näet oranssia tai punaista tuloksissa, suosittelemme ottamaan pikaisesti yhteyttä. Tässä esimerkki miltä tuloksen pitäisi näyttää:
    Erinomainen pagespeed-tulos sivulle.com
  • Latausnopeus: Tarkastamme sivustosi nopeuden ja tarjoamme ratkaisuja sen parantamiseksi, jotta käyttäjäkokemus olisi sujuva.
  • Käyttäjäkokemus (UX): Ehdotamme parannuksia, jotka tekevät sivustostasi intuitiivisen ja helposti navigoitavan.
  • Hakukoneoptimointi (SEO): Tarkistamme, että sivustosi on optimoitu hakukoneille, jotta se saavuttaa mahdollisimman korkean näkyvyyden orgaanisissa hakutuloksissa.
  • Turvallisuus: Käymme läpi sivustosi turvallisuusasetukset ja ehdotamme parannuksia mahdollisten riskien minimoimiseksi.
  • Sisällön laatu: Arvioimme sivustosi sisältöä sen ajantasaisuuden, relevanssin ja laadun näkökulmasta.

⭐⭐⭐⭐⭐

Yhteistyö kanssanne on vaivatonta. Yrittäjänä pääsin helpolla, kun valitsin sivujen osalta avaimet käteen toimituksen, eikä minun tarvinnut itse nähdä vaivaa juuri ollenkaan 💪

Ohjelmistoratkaisuiden osalta ymmärsitte tarpeeni ja toitte esiin erinomaisia ideoita, jotka helpottavat työntekijöidemme arkea!

Seuraavia sivuja ja ohjelmistoja odotellessa!

Rasmus Niittyvaara
Ravintola-yrittäjä, Ravintola 3. linja

⭐⭐⭐⭐⭐

Olimme etsineet pitkään luotettavaa yhteistyökumppania verkkokauppamme kehittämiseen. Päätimme lähteä Sivulle.comin matkaan!

Nyt käytössämme on nykyaikainen verkkokauppa, josta olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailta ja myös kaupan myynti on kasvanut!

Jatketaan kehitystä!

Hannu Kuusijärvi
Verkkokauppa-yrittäjä, Korpieukko

⭐⭐⭐⭐⭐

Yhteistyö kanssanne on ollut oikein mutkatonta. Vastaatte viesteihin nopeasti, jopa niin nopeasti, että itseä välillä hävetti, kun ei ehtinyt teille yhtä vikkelään vastaamaan 😁

Osasitte hyvin kuunnella toiveet sekä visiot, ja torpata huonot ideat. 😁 Teiltä sai myös hyviä vinkkejä ja neuvoja mm. nettinäkyvyyteen. Luotettava ja ammattitaitoinen kuva on jäänyt asioinnista kanssanne. Hinnoittelunnekin on yksinyrittäjän budjettiin sopiva ja rahoille on ehdottomasti saanut vastetta ja paljon palvelua!
Kiitos erinomaisista sivuista!

Mia Saari
Yrittäjä, OMTfysioMia

⭐⭐⭐⭐⭐

Olipa kyse kotisivuista, ajanvarausjärjestelmästä tai monimutkaisemmista ohjelmistotarpeista, Sivulle.com on aina ollut valmiina innovoimaan ja löytämään parhaat ratkaisut yrityksemme tarpeisiin.

Kai Oksanen
Kauppias, Neste Vesilaitoksentie

⭐⭐⭐⭐⭐

Itkuhan siinä tuli!😭

Siis ONNESTA, kun sain kurkata ensimmäistä kertaa ihkaomia sivujani, jotka Sivulle.com -tiimi mulle toteutti.

Koko prosessi eteni ajatuksia pallotellen ja ideoita yhdistellen. En tiennyt aluksi yhtään, mitä edes halusin. Homma vaan eteni jouhevasti ja sivuista tuli niin omannäköiset! 🫶🏻

Olen saanut jo ensimmäiset myyntini uusien sivujeni kautta, joten olen enemmän kuin tyytyväinen.💛

Heta Loponen
Yrittäjä, Hetaloponen.fi

Täytä alle yhteystiedot ja me tarkastamme nykyiset sivusi veloituksetta!


Tutustu myös muihin kotisivupalveluihimme:
Kotisivupalvelut

Referenssit

Katso työnäytteitä, joita olemme tehneet

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa tutustumistapaaminen:
Varaa

back to top